Kamu-Sen'li kadınlardan tam destek

Kamu-Sen

Türkiye Kamu-Sen Kadın Kolları üyelerinden oluşan heyet, MHP Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan'ı Merkez Seçim Büromuzda ziyaret ederek desteklerini bildirdiler.

KIRIKKALE İÇİN PEKDOĞAN ŞART

Kırıkkale’nin gelişimi için Mustafa Pekdoğan’ın belediye başkanı olarak seçilmesinin şart olduğunu ifade eden Türkiye Kamu-Sen Kadın Kolları üyeleri, “Mustafa Bey’in projelerini en ince ayrıntısına kadar inceledik. Her biri çok iyi çalışılmış, konularının uzmanlarınca hazırlanmış olduğu gayet net olarak görülen projeler bugüne kadar Kırıkkale için düşünülmüş en iyi ve en kapsamlı projelerdir. Her şeyden önce, Sayın Pekdoğan, haftalar öncesinden projelerini açıklayarak, Kırıkkale için ne denli ciddi çalışımalar içerisine gireceğini şimdiden göstermiştir” dediler.

YANLIŞLIKLARA DUR DİYECEĞİZ

Özellikle kadınlara yönelik projelerin gerçekleşeceği güzel günleri sabırsızlıkla beklediklerini vurgulayan Türkiye Kamu-Sen Kadın Kolları üyelerine, bu nazik ziyaretlerinden dolayı şükranlarını belirten MHP Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan da, “Kadınlar bizim vazgeçilmezimizdir. Analarımız, eşlerimiz, bacılarımız olarak hayatımızın en önemli noktalarında yer alan kadınlarımıza gereken değeri vereceğiz. 30 Mart’ta gerçekleşecek olan seçim hem Kırıkkale’nin hem de bu şehirde yaşayan insanların ‘ya tamam, ya devam’ seçimidir. Biz bu seçimi kazanarak ‘yanlışlıklara dur’ diyeceğiz. Bu yolda bizlere destek veren tüm dostlarımıza çok teşekkür ederim” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız